BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage is een zeer intensieve massagetechniek. Bindweefselmassage is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor de huid aangezet wordt tot versteviging en cel vernieuwing. Verklevingen worden losgemaakt, zodat hier ook de doorbloeding verbeterd zal worden. Omdat de doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, wordt de aanmaak van elastine- en collagene vezels gestimuleerd. De massage werkt hierdoor celvernieuwend en de huid gaat er jonger en steviger uitzien.

HOE WERKT BINDWEEFSELMASSAGE VOOR HET GEZICHT

Bindweefselmassage is een zeer intensieve massage techniek. De bindweefselmassage voor het gezicht, bestaat uit speciale grepen, waardoor deze een mechanische prikkel aan het onderhuidsbindweefsel geven. Door deze mechanische prikkel wordt de doorbloeding in het bindweefsel geactiveerd, waardoor de elastine- en collagene vezels worden gestimuleerd. De massage werkt hierdoor celvernieuwend, en is een echte anti-age massage!

LET OP!

Uw gezicht zal na de bindweefselmassage rood kleuren (doorbloeding) en zal gevoelig zijn de komende 12 uur. Ik adviseer u de aankomende 12 uur niet in de felle zon te gaan, omdat door de massage de huid gevoelig kan zijn voor verbranding van de zon! Ook adviseer ik om de dag van de behandeling minimaal één liter water te drinken, voor een betere afvoer van de afvalstoffen.

LOSSE BINDWEEFSELMASSAGE VAN HET GEZICHT (45 min.)
Gezicht reinigen – bindweefselmassage gezicht +/- 30 min – dagverzorging
€ 22,00
BINDWEEFSELMASSAGE IN UW GEZICHTSBEHANDELING (90 min.)
U kunt voor € 11,00 extra de bindweefselmassage bijboeken bij uw gewone gezichtsbehandeling van 90 minuten
€ 11,00
BINDWEEFSELMASSAGE VAN HET GEZICHT IN KUURVERBAND
Voor optimaal resultaat zijn er meer bindweefselmassages nodig. Na enkele behandelingen wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid is beter doorbloed en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Afhankelijk van de wensen, doelstelling en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld.

Een kuur bestaat uit een keer per week een bindweefselmassage, gedurende het afgesproken aantal weken. Meestal is dit zes tot twaalf behandelingen.
Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.

Prijs per behandeling € 22,00 (duur 45 minuten – inclusief reinigen en dagverzorging)
Bij het boeken van een kuurbehandeling van zes behandelingen krijgt u de zesde behandeling gratis!
€ 110,00