GOLDFLOWER EN BEAUTYFACE

In mijn salon werk ik met de verzorgende producten van GoldFlower en Beautyface. Deze reinigende en verzorgende producten zijn ook te koop in mijn salon, dit voor u om na uw behandeling de verzorging van uw huid thuis voort te zetten, en zo een goede conditie van uw huid te behouden!

Logo GoldFlower

In mijn salon werk ik o.a met de verzorgende producten van GoldFlower, dit is van oorsprong een Duits merk en bestaat al meer dan 70 jaar. Ze hebben een eigen onderzoeksteam dat zich bezig houd met de dagelijkse veranderingen en ontwikkelingen binnen de cosmetica. En dus ook heel goed aansluit bij de wensen van de schoonheidsspecialistes en gebruikers van GoldFlower.

GoldFlower heeft een uitgebreide reinigende, en verzorgende lijn en er worden overwegend alleen natuurlijke en plantaardige grondstoffen, extracten en complexen in verwerkt. Het voordeel van plantaardige grondstoffen is dat als je ze lang gebruikt geen gewenning optreedt, zoals bij synthetische stoffen. Dus ook naar jarenlang gebruik, hebben ze nog steeds een positieve werking op de huid!

GoldFlower staat voor kwaliteit en resultaat tegen een gunstige prijs. De reinigings- en verzorgingslijn van GoldFlower is ook te koop in mijn salon, dit voor u om na uw behandeling de verzorging van uw huid thuis voort te zetten, en zo een goede conditie van uw huid te behouden!

Heeft u vragen of advies nodig bij de keus van uw product, dan help ik u hier graag bij!

Beautyface

Sinds juni 2017 ben ik na uitgebreid onderzoek en testen bij Beautyface uitgekomen. Een jonge, dynamische organisatie in trendy Warschau met een eigen biologische research en productielijn. Met als doel individuele gezichtsmaskers te ontwikkelen en aan te kunnen bieden voor professioneel en thuisgebruik, met maximale werking en minimale belasting voor uw huid.

Bij Beautyface zoeken ze constant naar de beste biologische balans voor een optimale huidverzorging, bescherming en verjonging (rejuvenation). De effecten van de maskers en serums zijn dan ook direct merkbaar op je huid. De maskers bevatten géén parabenen, PEG, kleurstoffen, chemische geurstoffen.