KO BI DO EN FACE LIFT MASSAGE

Stress, spanningen en onze leefomstandigheden hebben invloed op de huid, en zijn bepalend voor de structuur en stevigheid van onze huid. Spanningen bouwen zich op in ons gezicht, nek en schouders en zorgen voor rimpels en lijnen in het gezicht.

KO BI DO

KO BI DO (niet zomaar een gezichtsmassage) is een unieke massage, die met geen andere massage vergeleken kan worden. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt met specifieke en aangepaste technieken onder handen genomen. Het is als ware een combinatie van een hoofd-,nek en gezichtsmassage met drukpunttechnieken en technieken uit de lymfedrainage.

De Japanse gezichtsmassage, ook wel Kobido genoemd, is een ontspannende en stimulerende massage met een speciale focus op het gezicht. Kobido is een Japanse gezichtsmassage techniek en betekent letterlijk “het traditionele pad van de schoonheid’. Deze eeuwenoude massagetechniek werd in Japan van meester op leerling doorgegeven. Kobido verjongt de gezichtshuid door gebruik te maken van de meridianen, acupunctuurpunten en lymfedrainage.

Een Japanse gezichtsmassage begint met een nekmassage waardoor de bloedcirculatie in dit gebied gestimuleerd wordt, waardoor de gezichtsspieren zich makkelijker kunnen ontspannen. Na de nekmassage wordt overgegaan op de gezichtsmassage waarna een energetische drukpunt massage volgt. Hierna wordt de massage vervolgd met lymfedrainage om het lymfesysteem te stimuleren en de vrijgekomen afval- en gifstoffen zo effectief mogelijk het lichaam uit te leiden. Ter afsluiting kent de Kobido de hoofdmassage voor ultieme ontspanning en balans.

De effecten van deze Kobido-massage is niet te vergelijken met andere vormen van gezichtsmassage. Kobido regenereert, stimuleert de gezichtshuid, verbetert de bloedcirculatie, ontspant en bevordert de ontwikkeling van collageen. Kobido zorgt voor stressvermindering, hoofdpijn en migraine worden afgezwakt, een betere werking van de organen, een natuurlijke facelift en het verwijderen en afvoeren van giftige stoffen uit het lichaam. De Japanse Kobido gezichtsmassage is uniek en kan niet vergeleken worden met andere types van gezichtsmassages.

De Facelift massage

De facelift massage zorgt ervoor dat het verouderingsproces in het gezicht minder snel verloopt. De Facelift massage technieken hebben hun oorsprong in de Indiase cultuur en tradities. De massage helpt de spieren te ontspannen en afvalstoffen te verminderen. Door de drukpunten in het gezicht te behandelen (acupressuur en lymfepunten) en het geven van een stimulerende gezichtsmassage, worden spanningen weggemasseerd en afvalstoffen beter afgevoerd, waardoor uw huid er weer stralender uit gaan zien. De conditie van de huid verbetert en de huid wordt weer soepeler waarbij de elasticiteit wordt vergroot.

Beide massages zijn erg goed te combineren met een bindweefselmassage of schoonheidsbehandeling van het gezicht. Heeft u interesse? Vraag naar de mogelijkheden en extra prijzen in de salon.