L’AVELY WIMPERS VOLUME LASH LIFT

LAAT JE OGEN SPREKEN

Je bed uitstappen en de dag beginnen met zo weinig mogelijk make-up, klinkt ideaal toch?

Dit kan nu met de L’AVELY – VOLUME LASH LIFT voor je wimpers. Elke ochtend opstaan met een frisse blik, en dit wel voor minimaal 6 weken lang…

Vanaf heden kan dit ook bij schoonheidssalon MOOOI bij yvonne. Dankzij de onlangs succesvol afgeronde Volume Lash Lift cursus van L’Avely.

De Volume Lash Lift behandeling van L’Avely is een nieuwe schoonheidsbehandeling bij MOOOI bij yvonne die wordt uitgevoerd op de natuurlijke wimperhaartjes. Doordat de wimpers direct vanaf de wortel worden gelift, creĆ«er je optisch meer lengte en volume. Voor het beste resultaat raad ik aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen hierdoor nog voller en intenser eruit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het te behalen resultaat van de Volume Lash Lift is afhankelijk van wat de natuurlijke wimpers te bieden hebben en blijft ongeveer 6 weken zitten.

Hoe ziet een Volume Lash Lift behandeling eruit?

Stap 1 : De eerste stap van de de behandeling is het reinigen van de wimpers. Alle make-up wordt verwijderd, zodat de producten goed kunnen hechten.

Stap 2: Vervolgens worden de onderste wimpers afgeplakt en worden er zachte siliconen pads op het bovenste ooglid aangebracht.

Stap 3 : De bovenste wimpers worden over de siliconen eye pad gekamd, en de wimpervloeistof wordt erop aangebracht.

Stap 4: Wanneer alle wimpers goed op zijn plaats zitten, wordt de liftende vloeistof aangebracht en moet deze 6 tot 8 minuten intrekken. Dit product verbreekt de verbindingen in de keratine, zodat er nieuwe verbindingen gemaakt kunnen worden.

Stap 5: Wanneer de liftende vloeistof zijn werk heeft gedaan, kan deze weer verwijderd worden. En wordt hierna de fixeervloeistof aangebracht,die je wimpers hun nieuwe vorm geven. Een soort natuurlijke mini-permanent voor je wimpers dus.

Stap 6: Na een paar minuten wordt de fixeervloeistof verwijderd en kunnen de wimpers ( indien gewenst ) geverfd worden. Door het verven wordt een extra intens effect bereikt, en zeker aan te raden!

Stap 7: Bijna klaar! De verf en eye pads worden verwijderd en de ogen worden grondig schoongemaakt en behandeld met een verzorgende wimperolie.

Stap 8: Het resultaat: Gekrulde en volle wimpers, die tot wel 6-8 weken in model blijven.

Doordat de Lash lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken weer gewoon herhalen!