Schoonheidssalon MOOOI bij yvonne

21 dec 2019

Fijne Feestdagen en een MOOOI 2020 ...


Categorie: Algemeen
Ingezonden door: yvonneverberk

 

Dank je wel, voor alle behandelingen die ik heb mogen geven in 2019, en dat 2020 weer net zo'n MOOOI jaar mag worden!

Fijne feestdagen en een MOOOI 2020 allemaal...

clipboard-mockup-with-new-year-decoration_23-2148012662.jpg
Over mij...

Over mij...


Graag stel ik mij even voor... ik ben Yvonne Verberk - van der Heijden, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en mijn salon is gevestigd in Boxtel aan huis. In mijn schoonheidssalon geef ik gezichtsbehandelingen waarbij het accent kan liggen op reinigen, voeden, kalmeren of verbeteren van uw huid. Ook gespecialiseerde massages behoren tot mijn behandelingen, zoals cosmetische bindweefselmassage en faceliftmassage.

Door het volgen van diverse trainingen en cursussen blijf ik constant op de hoogte van nieuwe behandelmethodes en ontwikkelingen en hou ik mijn schoonheidsbehandelingen altijd up to date.

GEZICHTSBEHANDELINGEN

MOOOI bij yvonne biedt verschillende behandelingen aan,waarvan de eigenschappen specifiek aan u worden aangepast. Aan de hand van een huidanalyse wordt een behandeling samengesteld om voor u een optimaal resultaat te krijgen.

 

GEZICHTSBEHANDELING BASIS (45 min.) € 22,00 

Oppervlaktereiniging van gezicht en hals - epileren - peeling - onzuiverheden verwijderen - crèmemasker aangepast aan de huid - verzorgende dagcrème                                                                                                                                                                              - evt. meerprijs ampul € 5,00 

GEZICHTSBEHANDELING BASIS PLUS (90 MIN.) € 32,00

Oppervlaktereiniging van gezicht en hals - epileren / harsen - dieptepeeling - onzuiverheden verwijderen - gezichtsmassage - crèmemasker aangepast aan de huid - verzorgende dagcrème                                                                                                                                           - evt. meerprijs ampul € 5,00

GEZICHTSBEHANDELING LUXE (90 MIN.)  42,00

Oppervlaktereiniging van gezicht en hals - epileren / harsen - dieptepeeling - onzuiverheden verwijderen - gezichtmassage - ampul (boost) aangepast aan uw huid - luxe masker aangepast aan uw huid - verzorgende dagcrème 

GEZICHTSBEHANDELING TIENER (T/M 18 JR.) € 17,00

Oppervlaktereiniging van gezicht en hals - peeling - onzuiverheden verwijderen - crème of reinigingsmasker aangepast aan de huid - verzorgende dagcrème - evt. meerprijs epileren (€ 3,00)

 

Bij alle behandelingen kunnen extra's geboekt worden :

- verven wenkbrauwen en/of wimpers - harsen bovenlip en/of kin                                                                                                              hiervoor wordt 50% van de overige behandelprijzen gerekend.

- Ampul aangepast aan uw huid €.5,00 extra (indien deze niet in de behandeling zit)

NIEUW !!!! 

- Een bindweefselmassage van het gezicht  

- KO BI DO / japanse gezichtsmassage 

images/massage.jpg

OVERIGE BEHANDELINGEN

Ook kunt u bij mij terecht voor kleine behandelingen zoals: Epileren en harsen of verven van wimpers en wenkbrauwen.

EPILEREN

  • epileren (model)       € 10,00
  • epileren (bijhouden) € 8,00

VERVEN 

  • verven wenkbrauwen of wimpers  €   8,00
  • verven wenkbrauwen en wimpers € 12,50

Nieuw !  L'AVELY WIMPERLIFTING

• lifting zonder verven €.44,95

• lifting met verven €.49,95

HARSEN

  • wenkbrauwen   €   8,00
  • bovenlip of kin  €   6,00
  • bovenlip en kin €   8,00
  • onderbenen      € 20,00
  • hele benen       € 27,50

AMPUL

  • luxe ampul aangepast aan uw huid €  5,00

 

 

images/Gallery/IMG_1230.JPG

PRODUCTEN

In mijn salon werk ik met de verzorgende producten van Goldflower en Beautyface. Deze reinigende en verzorgende producten zijn ook te koop in mijn salon, dit voor u om na uw behandeling de verzorging van uw huid thuis voort te zetten, en zo een goede conditie van uw huid te behouden!

 logo goldflower

In mijn salon werk ik o.a met de verzorgende producten van Goldflower, dit is van oorsprong een Duits merk en bestaat al meer dan 70 jaar. Ze hebben een eigen onderzoeksteam dat zich bezig houd met de dagelijkse veranderingen en ontwikkelingen binnen de cosmetica. En dus ook heel goed aansluit bij de wensen van de schoonheidsspecialistes en gebruikers van Goldflower. Goldflower heeft een uitgebreide reinigende, en verzorgende lijn en er worden overwegend alleen natuurlijke en plantaardige grondstoffen, extracten en complexen in verwerkt. Het voordeel van plantaardige grondstoffen is dat als je ze lang gebruikt geen gewenning optreedt, zoals bij synthetische stoffen. Dus ook naar jarenlang gebruik, hebben ze nog steeds een positieve werking op de huid!

Goldflower staat voor kwaliteit en resultaat tegen een gunstige prijs. De reinigings- en verzorgingslijn van Goldflower is ook te koop in mijn salon, dit voor u om na uw behandeling de verzorging van uw huid thuis voort te zetten, en zo een goede conditie van uw huid te behouden!

Heeft u vragen of advies nodig bij de keus van uw product, dan help ik u hier graag bij! 

 logo beautyface

Sinds juni 2017 ben ik na uitgebreid onderzoek en testen bij BeautyFace uitgekomen. Een jonge, dynamische orginisatie in trendy Warschau met een eigen biologische research en productielijn. Met als doel.... Individuele gezichtsmaskers te ontwikkelen en aan te kunnen bieden voor professioneel en thuisgebruik, met maximale werking en minimale belasting voor uw huid. Bij BeautyFace zoeken ze constant naar de beste biologische balans voor een optimale huidverzorging, bescherming en verjonging (rejuvenation). De effecten van de maskers en serums zijn dan ook direct merkbaar op je huid. De maskers bevatten géén parabenen, PEG, kleurstoffen, chemische geurstoffen.

 

images/Gallery/IMG_1369.JPG

L'AVELY WIMPERS VOLUME LASH LIFT

LAAT JE OGEN SPREKEN

Je bed uitstappen en de dag beginnen met zo weinig mogelijk make-up, klinkt ideaal toch?  Dit kan nu met de L'AVELY - VOLUME LASH LIFT voor je wimpers. Elke ochtend opstaan met een frisse blik, en dit wel voor minimaal 6 weken lang...

 

Vanaf heden kan dit ook bij schoonheidssalon MOOOI bij yvonne. Dankzij de onlangs succesvol afgeronde Volume Lash Lift cursus van L'Avely.

De Volume Lash Lift behandeling van L'Avely is een nieuwe schoonheidsbehandeling bij MOOOI bij yvonne die wordt uitgevoerd op de natuurlijke wimperhaartjes. Doordat de wimpers direct vanaf de wortel worden gelift, creëer je optisch meer lengte en volume. Voor het beste resultaat raad ik aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen hierdoor nog voller en intenser eruit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara's overbodig. Het te behalen resultaat van de Volume Lash Lift is afhankelijk van wat de natuurlijke wimpers te bieden hebben en blijft ongeveer 6 weken zitten.

Hoe ziet een Volume Lash Lift behandeling eruit?

Stap 1 : De eerste stap van de de behandeling is het reinigen van de wimpers. Alle make-up wordt verwijderd, zodat de producten goed kunnen hechten.

Stap 2: Vervolgens worden de onderste wimpers afgeplakt en worden er zachte siliconen pads op het bovenste ooglid aangebracht.

Stap 3 : De bovenste wimpers worden over de siliconen eye pad gekamd, en de wimpervloeistof wordt erop aangebracht.

Stap 4: Wanneer alle wimpers goed op zijn plaats zitten, wordt de liftende vloeistof aangebracht en moet deze 6 tot 8 minuten intrekken. Dit product verbreekt de verbindingen in de keratine, zodat er nieuwe verbindingen gemaakt kunnen worden.

Stap 5: Wanneer de liftende vloeistof zijn werk heeft gedaan, kan deze weer verwijderd worden. En wordt hierna de fixeervloeistof aangebracht,die je wimpers hun nieuwe vorm geven. Een soort natuurlijke mini-permanent voor je wimpers dus.

Stap 6: Na een paar minuten wordt de fixeervloeistof verwijderd en kunnen de wimpers ( indien gewenst ) geverfd worden. Door het verven wordt een extra intens effect bereikt, en zeker aan te raden!

Stap 7: Bijna klaar! De verf en eye pads worden verwijderd en de ogen worden grondig schoongemaakt en behandeld met een verzorgende wimperolie.

Stap 8: Het resultaat: Gekrulde en volle wimpers, die tot wel 6-8 weken in model blijven.

Doordat de Lash lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken weer gewoon herhalen!

 

Voor een optimaal plezier van uw Volume Lash Lift adviseer ik u:

* Wrijf niet in uw ogen, tot 1 dag na de behandeling

* De eerste 24 uur de ogen droog houden, niet met water in aanraking laten komen. ( dus ook niet zwemmen )

* Geen oogcrème de eerste 24 uur

* Mascara pas NA 24 uur weer aanbrengen

* Sauna en stoombaden te vermijden.

 

Prijs :  €.44,95 (zonder verven)

          €.49,95  (inclusief verven)

 

 

 

 

 

43.volume_lash_lift.jpg
Specialiteiten

Specialiteiten


Wilt u iets extra's in uw behandeling? Dat kan.. u kunt uw behandeling uitbreiden met een bindweefselmassage en/of faceliftmassage. Of een heerlijke behandeling met de nieuwe maskers en serums van Beauty Face. 

BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage is een zeer intensieve massagetechniek. Bindweefselmassage is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor de huid aangezet wordt tot versteviging en cel vernieuwing. Verklevingen worden losgemaakt, zodat hier ook de doorbloeding verbeterd zal worden. Omdat de doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, wordt de aanmaak van elastine- en collagene vezels gestimuleerd. De massage werkt hierdoor celvernieuwend en de huid gaat er jonger en steviger uitzien.  

HOE WERKT BINDWEEFSELMASSAGE VOOR HET GEZICHT

Bindweefselmassage is een zeer intensieve massage techniek. De bindweefselmassage voor het gezicht, bestaat uit speciale grepen, waardoor deze een mechanische prikkel aan het onderhuidsbindweefsel geven. Door deze mechanische prikkel wordt de doorbloeding in het bindweefsel geactiveerd, waardoor de elastine- en collagene vezels worden gestimuleerd. De massage werkt hierdoor celvernieuwend, en is een echte anti-age massage!

 LET OP ! 

Uw gezicht zal na de bindweefselmassage rood kleuren (doorbloeding) en zal gevoelig zijn de komende 12 uur. Ik adviseer u de aankomende 12 uur niet in de felle zon te gaan, omdat door de massage de huid gevoelig kan zijn voor verbranding van de zon! Ook adviseer ik om de dag van de behandeling minimaal één liter water te drinken, voor een betere afvoer van de afvalstoffen.

 

LOSSE BINDWEEFSELMASSAGE VAN HET GEZICHT (45 min.)

• Gezicht reinigen - bindweefselmassage gezicht +/- 30 min - dagverzorging  €.21,00

 

BINDWEEFSELMASSAGE IN UW GEZICHTSBEHANDELING (90 min.)

• U kunt voor €.11,00 extra de bindweefselmassage bijboeken bij uw gewone gezichtsbehandeling van 90 minuten

 

BINDWEEFSELMASSAGE VAN HET GEZICHT IN KUURVERBAND

• Voor optimaal resultaat zijn er meer bindweefselmassages nodig. Na enkele behandelingen wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid is beter doorbloed en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Afhankelijk van de wensen, doelstelling en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Een kuur bestaat uit een keer per week een bindweefselmassage, gedurende het afgesproken aantal weken. Meestal is dit zes tot twaalf behandelingen.  

∼ Prijs per behandeling €.21,00 (duur 45 minuten - inclusief reinigen en dagverzorging)

 

Bij het boeken van een kuurbehandeling van zes behandelingen krijgt u de zesde behandeling gratis!

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.

images/Gallery/IMG_1282.JPG

KO BI DO en FACE LIFT MASSAGE

Stress, spanningen en onze leefomstandigheden hebben invloed op de huid, en zijn bepalend voor de structuur en stevigheid van onze huid. Spanningen bouwen zich op in ons gezicht, nek en schouders en zorgen voor rimpels en lijnen in het gezicht.

KO BI DO (niet zomaar een gezichtsmassage) is een unieke massage, die met geen andere massage vergeleken kan worden. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt met specifieke en aangepaste technieken onder handen genomen. Het is als ware een combinatie van een hoofd-,nek en gezichtsmassage met drukpunttechnieken en technieken uit de lymfedrainage.

De Japanse gezichtsmassage, ook wel Kobido genoemd, is een ontspannende en stimulerende massage met een speciale focus op het gezicht. Kobido is een Japanse gezichtsmassage techniek en betekent letterlijk “het traditionele pad van de schoonheid’. Deze eeuwenoude massagetechniek werd in Japan van meester op leerling doorgegeven. Kobido verjongt de gezichtshuid door gebruik te maken van de meridianen, acupunctuurpunten en lymfedrainage.

Een Japanse gezichtsmassage begint met een nekmassage waardoor de bloedcirculatie in dit gebied gestimuleerd wordt, waardoor de gezichtsspieren zich makkelijker kunnen ontspannen. Na de nekmassage wordt overgegaan op de gezichtsmassage waarna een energetische drukpunt massage volgt. Hierna wordt de massage vervolgd met lymfedrainage om het lymfesysteem te stimuleren en de vrijgekomen afval- en gifstoffen zo effectief mogelijk het lichaam uit te leiden. Ter afsluiting kent de Kobido de hoofdmassage voor ultieme ontspanning en balans.

De effecten van deze Kobido-massage is niet te vergelijken met andere vormen van gezichtsmassage. Kobido regenereert, stimuleert de gezichtshuid, verbetert de bloedcirculatie, ontspant en bevordert de ontwikkeling van collageen. Kobido zorgt voor stressvermindering, hoofdpijn en migraine worden afgezwakt, een betere werking van de organen, een natuurlijke facelift en het verwijderen en afvoeren van giftige stoffen uit het lichaam. De Japanse Kobido gezichtsmassage is uniek en kan niet vergeleken worden met andere types van gezichtsmassages.

 

De Facelift massage

De facelift massage zorgt ervoor dat het verouderingsproces in het gezicht minder snel verloopt. De Facelift massage technieken hebben hun oorsprong in de Indiase cultuur en tradities. De massage helpt de spieren te ontspannen en afvalstoffen te verminderen. Door de drukpunten in het gezicht te behandelen (acupressuur en lymfepunten) en het geven van een stimulerende gezichtsmassage, worden spanningen weggemasseerd en afvalstoffen beter afgevoerd, waardoor uw huid er weer stralender uit gaan zien. De conditie van de huid verbetert en de huid wordt weer soepeler waarbij de elasticiteit wordt vergroot. 

Beide massage's zijn erg goed te combineren met een bindweefselmassage of schoonheidsbehandeling van het gezicht. Heeft u interesse? Vraag naar de mogelijkheden en extra prijzen in de salon...

 

Stress, spanningen en onze leefomstandigheden hebben invloed op de huid, en zijn bepalend voor de structuur en stevigheid van onze huid. Spanningen bouwen zich op in ons gezicht, nek en schouders en zorgen voor rimpels en lijnen in het gezicht.

KO BI DO (niet zomaar een gezichtsmassage) is een unieke massage, die met geen andere massage vergeleken kan worden. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt met specifieke en aangepaste technieken onder handen genomen. Het is als ware een combinatie van een hoofd-,nek en gezichtsmassage met drukpunttechnieken en technieken uit de lymfedrainage.

 

images/Gallery/IMG_1367.JPG

SKIN THERAPY MASKERS EN SERUMS

Maak kennis met de biologische lijn van Beautyface Intelligent Skin Therapy maskers, waarmee een effectieve, professionele gezichtsbehandeling voor iedereen dichterbij komt!

De Beautyface Intelligent Skin Therapy maskers, zijn voorgevormde (bananen) katoenen maskers, vrij van parabenen en kleurstoffen. De maskers bevatten een hoogwaardig serum voor een direct merkbaar resultaat. De maskers hebben het vermogen meer werkstoffen op te slaan, zodat ze de werkstoffen versneld weer kunnen afstaan aan de huid. De huid wordt tot in de diepste laag gehydrateerd, en zal er gladder en stralender uit gaan zien.

Er zijn wel 18 verschillende soorten, en kunnen aangepast worden aan elk huidtype. Tevens zijn er van deze professionele salonbehandelingen ook heerlijke bijpassende Home spa maskers voor thuis te verkrijgen. Hiermee kunt u uw behandeling thuis voortzetten, of met een kuur onderhouden! 

Een moooie behandeling voor iedereen, en voor elk seizoen!

Nu ook los verkrijgbaar de intensieve skin therapy serums, deze zijn te gebruiken als een kuur voor thuisgebruik naast iedere dag- en nachtcrème. Uit een flacon van 10ml kun je een kuur halen van 7 tot 10 dagen! Gebruik hiernaast nog na deze kuur een Home spa masker en je boost behandeling is klaar!  

 

De voorgevormde maskers van Beautyface bevatten hoogwaardige serums met een direct merkbaar resultaat. De huidopname techniek en het compres zorgen voor effectieve opname in de huid. Geschikt voor alle huidtypen, huidproblemen en leeftijden. 

images/Gallery/IMG_1930.JPG
Actueel

Actueel


LAAT JE OGEN SPREKEN..! VOLUME LASH LIFTING

Dankzij de onlangs succesvol afgeronde Volume Lash Lift cursus, nu ook bij mij in de salon! 

Je bed uitstappen en met zo weinig mogelijk make-up je dag beginnen, klinkt ideaal toch? Elke ochtend opstaan met een frisse blik en dit wel voor minimaal 6 weken lang...

Dat kan met de Volume Lash Lifting van L'AVELY. Het is een behandeling die uitgevoerd wordt op de natuurlijke wimperhaartjes. De wimperhaartjes worden vanaf de wortel gelift, waardoor je optisch meer lengte en volume creeërt. 

Doordat Volume Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Yes, vanaf 3 maart weer open! Met een nieuwe heerlijke seizoensbehandeling...

Eindelijke mogen we vanaf woensdag 3 maart 2021 weer! Ik heb  er zin in.

Daarom voor jullie nu een nieuwe heerlijke seizoensbehandeling samengesteld.

Heb je vragen hierover, of advies nodig, neem gerust contact met me op, 

Ik help u graag, 

Veel liefs Yvonne 

Salon gesloten, nog een maand erbij, gesloten t/m 2 maart 2021

Vanwege de stijgende lijn in de covid-19 besmettingen, moeten wij helaas onze deuren weer sluiten, eerst tot 19 januari 2021 en nu zelfs tot 2 maart... 

Heeft u vragen over uw huid, of heeft u nog reinigende of verzorgende producten nodig?  Dan hoor ik het graag!

Voor nu hou vol, blijf gezond en ik hoop jullie dan weer snel in dit nieuwe jaar te mogen verwelkomen!

Nieuw ! Een heerlijke behandeling voor thuis

Met pijn in mijn hart, zeker zo voor de kerst (tot en met 19 januari 2021) moet mijn salon gesloten blijven....Dus nu voor ieder van jullie, een heerlijke thuisbehandeling. Makkelijk in gebruik en gewoon via de brievenbus te ontvangen.

De behandeling kunt u beginnen met een zachte reiniging, gevolgd door een peeling aangepast op uw huid. Erbij geleverd wordt het heerlijke hydraterende serum van Beauty Face met bijpassend vochtinbrengend masker, met afsluitend een dag en nachtcrème aangepast aan uw huid. Uw huid zal heerlijk zacht aanvoelen en weer stralen! Eén behandeling is al verkrijgbaar vanaf Eur.17,50

Met de decembermaand in zicht.....

Vergeet niet je afspraak nog te maken voor de feestdagen...

Contact

Contact


IMG_1228

Cadeaubon

Wilt u iemand verwennen of zoekt u een verjaardagscadeau? Een cadeaubon van MOOOI bij yvonne biedt de uitkomst! U kunt zelf aangeven wat voor behandeling of welk bedrag u cadeau geeft. Als u even contact opneemt met mij, dan pak ik het leuk voor u in en kunt u de cadeaubon op komen halen in de salon.

 

Schelling 31, 5283 PH, Boxtel

0411 688 076 of 06- 51892699

Openingstijden: ma - vr, 9:00 - 16:30, 18:00 - 20:30 uur

schoonheidssalon@moooibijyvonne.nl

Volg ons: