SKIN THERAPY MASKERS EN SERUMS

Maak kennis met de biologische lijn van Beautyface Intelligent Skin Therapy maskers, waarmee een effectieve, professionele gezichtsbehandeling voor iedereen dichterbij komt!

De Beautyface Intelligent Skin Therapy maskers, zijn voorgevormde (bananen) katoenen maskers, vrij van parabenen en kleurstoffen. De maskers bevatten een hoogwaardig serum voor een direct merkbaar resultaat. De maskers hebben het vermogen meer werkstoffen op te slaan, zodat ze de werkstoffen versneld weer kunnen afstaan aan de huid. De huid wordt tot in de diepste laag gehydrateerd, en zal er gladder en stralender uit gaan zien.

Er zijn wel 18 verschillende soorten, en kunnen aangepast worden aan elk huidtype. Tevens zijn er van deze professionele salonbehandelingen ook heerlijke bijpassende Home spa maskers voor thuis te verkrijgen. Hiermee kunt u uw behandeling thuis voortzetten, of met een kuur onderhouden!

Een moooie behandeling voor iedereen, en voor elk seizoen!

Nu ook los verkrijgbaar de intensieve skin therapy serums, deze zijn te gebruiken als een kuur voor thuisgebruik naast iedere dag- en nachtcrème. Uit een flacon van 10ml kun je een kuur halen van 7 tot 10 dagen! Gebruik hiernaast nog na deze kuur een Home spa masker en je boost behandeling is klaar!

De voorgevormde maskers van Beautyface bevatten hoogwaardige serums met een direct merkbaar resultaat. De huidopname techniek en het compres zorgen voor effectieve opname in de huid. Geschikt voor alle huidtypen, huidproblemen en leeftijden.