DE OVERGANG NAAR DE HERFST…

Als je nu naar buiten kijkt, zie je het weer veranderen, zo ook je huid. Na een seizoen waarin je huid is blootgesteld aan veel zon, zee of chloorwater en airconditioning heeft de huid wel wat extra’s nodig. Je huid moet weer herstellen en versterken zodat het de aankomende winter aankan!

Belangrijke producten voor je huid zijn vitamine A en C, maar ook hyaluronzuur, niacinamide en beta-glucan en niet te vergeten onze anti-oxidanten.

Voor dat stukje extra aandacht wat de huid nu nodig heeft, heeft Beauty Face luxe, intense Active skin serums op de markt gebracht. Breng het serum (aangepast aan de huid ) aan op de vochtige huid en breng daaroverheen je hydraterende dag/nachtcrème aan. Gebruik de flacon 10ml als kuur ( 7 tot 10 dagen ) en voel het verschil !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *