De maskers van BeautyFace..

Of het nu herfst, winter, lente of naderende zomer is, het maakt niks uit. Voor ieder seizoen heeft BeautyFace een masker. Mijn favoriet zijn toch wel de Intelligent skin maskers met bijpassende serums.

Het merk BeautyFace is altijd op zoek naar de beste biologische balans voor optimale huidverzorging, -bescherming en -verjonging.De effecten van de maskers en serums zijn direct merkbaar. De BeautyFace-producten voldoen aan de strenge, actuele Europese regelgeving. Er wordt gebruikgemaakt van zorgvuldig geselecteerde, biologische ingrediënten, zoals bio-peptiden, marine-collageen en tarwe proteïnen. Alle ingrediënten worden apart verpakt. Zo ontstaat een puur en natuurlijk huidverzorgingssysteem. In veel series bedraagt het percentage natuurlijke ingrediënten maar liefst 99,6%.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *